Kijk Duin Almere Poort

Het luxe appartementengebouw Kijk Duin omvat 8 appartementen. Een bijzonder gebouw aan de Noorwegenkade in Almere Poort.

SB-G ontwikkelt haar vierde appartementencomplex in Almere Poort. Na de succesvolle ontwikkeling van Vrijzicht 1, Vrijzicht 2 en Taverne presenteren wij nu met trots het luxe appartementengebouw Kijk Duin.

Bij Kijk Duin heeft de ontwerper gekozen voor een voordeur van de appartementen aan de kant van de kade. Aan die kant wordt met de tuinarchitect een mooie voortuin gemaakt. De auto’s parkeren uit het zicht in het straatje aan de zijkant. Met boodschappen en met de fiets kun je makkelijk achterom naar de bergingen en naar de achterdeur. Het gebouw is in zijn afmetingen bescheiden gehouden om voldoende ruimte voor tuinen, parkeren en de ingangen te laten.

Kijkduin omvat in totaal 8 appartementen:

  • 2 appartementen op de begane grond, 101 en 126 m², elk met tuin;
  • 2 appartementen op de eerste verdieping, elk 121 m², met een terras;
  • 2 appartementen op de tweede verdieping, elk 121 m², met een terras;
  • 2 bijzondere appartementen op het dak, 93 en 111 m², met royale terrassen en een karakteristieke dakvorm.

Per verdieping is gekozen voor slechts twee appartementen met trap en lift aan de achterzijde. Vandaar is er in ieder appartement een royale hal met daarin garderobe, toilet en binnenberging. Een appartement heeft aan drie gevels ramen. Er is een indeling getekend met drie slaapkamers en een loopje naar de badkamer dat afgescheiden kan worden van de hal. Een andere mogelijke indeling is twee slaapkamers en een aparte keuken. De hal heeft een glasdeur naar de woonkamer. Daar kijk je terug op de gracht, de dreef en de Almeerse Duinen.

Voor Kijk Duin is een brochure beschikbaar. Klik hier om de brochure te downloaden.