Taverne Almere Poort

Taverne is een eigentijds nieuwbouwplan met 16 complete en comfortabele appartementen in Almere Poort.

Architect Jurgen van Staaden is er weer in geslaagd een bijzonder gebouw te tekenen. Het nieuwbouwproject aan de Zwedenstraat heeft de mooie naam Taverne gekregen, wat staat voor ‘eigen honk’ maar ook voor ‘gezellig samen zijn’ en ‘herberg’. Kortom een mooie plek om te verblijven, samen én op jezelf!

Het gebouw krijgt een origineel eigen gezicht en een bijzondere dakopbouw. Op de bovenste verdieping komen dan ook de drie mooiste appartementen te liggen met allen een eigen besloten dakterras. De appartementen variëren in grootte van 55 m² tot 69 m² en beschikken allemaal over een tuin, balkon of dakterras.

De appartementen worden zeer compleet opgeleverd met een complete keuken en goed sanitair en betegeling tot aan het plafond. Eigenlijk hoef je straks alleen nog maar de vloer te leggen, gordijnen op te hangen en de meubels te plaatsen en lekker wonen kan beginnen. Verder is er voor elke appartement een eigen berging en een parkeerplaats voor de auto op de begane grond, wel zo praktisch!

Dit project is in verkoop. Voor meer informatie verwijzen we graag naar www.taverne-almerepoort.nl.