Vrijzicht 1 Almere Poort

Het hofappartementencomplex Vrijzicht 1 aan het Cascadepark in Almere Poort: comfortabel, luxe en groen wonen.

De 18 appartementen van Vrijzicht 1 hebben stuk voor stuk een heerlijke buitenruimte in de vorm van een terras dat overloopt in de grote tuin, een groot balkon of een riant dakterras. Het uitzicht is blijvend vrij, groen en waterrijk. Ultiem genieten, met in de tuin met volwassen bomen en langs de waterkant een prachtige steiger.

Alle appartementen zijn voorzien van vloerverwarming en met de lift bereikbaar. Voor ieder appartement is op de begane grond een grote berging en in de tuin een parkeerplaats gereserveerd. De tuin waarin de gebouwen staan is bereikbaar via een smalle weg door het park voor voetgangers, fietsers en auto’s.

De appartementen, van zo’n 84 m² groot, hebben een soortgelijke indeling. Er is een woonkamer met open keuken, voorzien van een bijkeuken. Via de woonkamer komt u op het balkon of dakterras. De twee slaapkamers en de badkamer zijn ruim bemeten. Elk appartement heeft ramen aan drie zijden, wat bijdraagt aan een bijzonder prettige lichtinval in huis. Daarbij is een prachtig uitzicht op het park gegarandeerd.

Dit project is reeds verkocht. De appartementen zijn in 2016 gerealiseerd en opgeleverd.